Bullying

Un subiect prea prea discutat și prea prea dezvoltat și prea prea NU SE FACE NIMIC. Vorba multă, sărăcia omului. Am senzația că uneori informația lucrează împotriva noastră. Cu cât știi mai multe, cu atât faci mai multe…rele.

Subiectul acesta nu că este hiperdiscutat, dar este adus în școli în fața elevilor care râd în hohote. Sunt conștienți când fac bullying, spunând, asta-i bullying. Lucru care mă perturbă. Cred că din discuție, efectiv sunt scoase efectele acestui bullying. Nu se vorbește despre anxietate, depresie, stimă de sine. Este scurt: i-ai zis cuiva că e gras, că e prost, gata, asta-i bullying. End of story. Nu, nene, nu. Cred că subiectul acesta înseamnă mai mult. Ce interesează cel mai mult nu este definiția, sunt efectele. Ce efect are asupra unui om o astfel de atitudine de agresor.

Am făcut o scurtă prezentare care poate fi folosită la orele de dirigenție și nu numai, dacă folosești documentul, te rog , să-mi dai tag pe Facebook : Dana Lăcustă sau tea-cher D sau pe Instagram: sauterelle.d

https://docs.google.com/presentation/d/1atvRcOoA3mIj0Mm1sw4f1PLyu6MewXJtsIkrH27mFTY/edit?usp=sharing

Iar dacă îți plac taclalele mele, te invit la un vlog:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *