how to use?

Pentru că ne-am tot confruntat în ultima perioadă cu problema ONLINE în sistemul de învățământ, m-am gândit să fac o recapitulare. Am creat o serie nouă pe YouTube HOW TO USE prin intermediul căreia prezint fiecare aplicație/platformă care mi s-a părut utilă în perioada asta.

Menționez că platformele/aplicațiile nu au o vârstă. Nu doar debutanții trebuie să o folosească, toți profesorii trebuie să se adapteze noii generații, iar generația nouă vrea mai multa tehnologie la clasă. Nu spun să renunțe careva la caiete și pixuri, nu, au și ele scopul lor, desigur. Vorbesc despre o îmbinare a metodelor. Scrie un pic pe tablă, după folosim o platformă, după scriem și pe caiet.

Nu vă limitați doar la exerciții! Aplicațiile pot fi folosite și pentru concursuri, predare, recapitulare și ,da, EVALUARE, vorbind despre profesori, desigur. Tot ce prezint este valabil și pentru elevi. Dragilor, puteți folosi lucrurile ăstea în proiecte, prezentări și toate cele, rupeți-vă de monotonie,dați frâu imaginației, fiți practici și eficienți.

Așa că dacă sunteți curioși și dornici să învățați ceva , urmăriți-mă pe Youtube, aici aveți primul video:

Guys, dacă vă place ce fac, nu uitați să apăsați pe clopoțel pentru a primi notificări ori de câte ori postez, să vă abonați acestui minunaaat canal de YouTube și să dați un mare LIKE,aaaaa, iar un SHARE la acest video ar mega ajuta și , desigur, îmi puteți dona o ceșcuță de ceuc: https://ko-fi.com/danalacusta​​, love you, bye.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *