Mamă, o să vorbească lumea despre mine, crede-mă!

Maman

 

Îmi amintesc că de mică-i spuneam mamei că o să ajung să se discute despre mine și-o țineam la vorbă: mamă, și-o să fac x și y și lumea o să aprecieze și-o să mă caute și-ai să vezi tu, mamă, ce mândră vei fi de mine! Mama zâmbea, ce putea să facă, și-mi spunea: să dea Dumnezeu, Dani!

Vorba asta am tot spus-o și o să o mai tot spun, n-am terminat și nu ma opresc aici, asta-i clar, dar voiam să vă povestesc despre două experiențe faine!

Știți cum se duce vorba de la om la om, iaca, acum câteva luni coregraful și prietenul meu, Virgil, mi-a scris în privat, punându-mi o întrebare random: Dana, dacă ar fi să se scrie un articol despre tine, ai ce povesti?

Oameni

 

Virgil Tăbuș este cel care m-a învățat cele mai faine dansuri tradiționale românești și m-a susținut tot timpul, crede în mine și mi-a dovedit că o face de nenumărate ori. De fapt, familia Tăbuș, Virgil și Diana, cumva mi-au fost o inspirație de dedicare, muncă și optimism. Aveam tendința de multe ori la dansuri să ies din horă dacă nu mă descurcam, iar Diana lucra cu mine separat ca să le pot învăța și eu. Mulțumesc! Sunteți niște oameni -de ținut minte-.

Weekend Adevărul

 

Și-așa a început povestea “Adevărul”, prin recomandarea lui Virgil. Parcă a fost predestinat cumva, “Adevărul” despre sistemul de învățământ sau, mai bine zis, experiența mea cu învățământul de stat și cum am schimbat eu stilul de la stat la online. Am fost contactată de jurnalistul Valentin Trufașu, un om tare calm și care te face să te simți în largul tău, de parcă ați tot vorbit de o viață întreagă, am vorbit multe și nu am simțit cum trece timpul, și cumva chiar m-am simțit ascultată. Contează extraordinar de mult să întâlnești oameni care să dorească să te asculte și chiar să o facă cu multă curiozitate.

Articolul a apărut pe 1 Mai, am plâns pe nerăsuflate căci Virgil îmi trimisese o poză cu el și articolul din ziar, eram copleșită, mi-am dorit mult să apar la ziar cu altă poveste, cu povestea mea, despre menirea mea.

Am mai apărut în ziar, dar cu articole scurte în care eram menționată pentru recitările de poezii sau pentru expozițiile de mărțisoare handmade, poze sau poeziile scrise de mine. Acum îmi doream un articol mare cu și despre ce-mi place mie! Mi-am dorit, dar nu m-am gândit că va fi vorba despre un articol de o pagină de ziar doar despre mine, cum spuneam, eram copleșită.

Un prieten bun, Claudiu, filmase cum deschide șampania, umplând două pahare, ca să sărbătorim articolul, hahaha, chiar mi-e dor de casă și de sufletele mele de acolo. M-am simțit apreciată și-am simțit că oamenii mei de acasă îmi duc dorul. Tata era în izolare, abia ce venise din voiaj, iar prietenul lui cel mai bun, Lulu, i-a adus ziarul. Sunt mândri ai mei, au de ce, mamei nu i-a venit să creadă vreo câteva zile!

Vă las articolul aici, savurați: https://adevarul.ro/locale/galati/vloggerita-creeaza-bijuterii-handmade-cariera-platforma-educationala-online-1_5eab106a5163ec42714b61ff/index.html?fbclid=IwAR1dsmn4SfxrNLVowJDCXikEGmPrtoel2pHg0-fsNjqhcYu7_D8H_ohVR1Y

 

Blogul Căutat

 

Până să apară articolul în ziar, o veche colegă de liceu, Norina, bloggeriță, m-a contactat. Mi-o aminteam din liceu ca fiind altfel, prietenă bună cu o colegă de clasă, venea destul de des în clasă ca să vorbească cu Ramona. Abia ce începuse un proiect nou pe blogul ei despre -Interviuri cu oameni mari și mici-, mi-a plăcut ideea foarte tare și am răspuns cu DA la invitația ei de a vorbi despre experiența mea în învățământ. A ieșit foarte fain, mi-am amintit de liceu, m-am simțit impecabil, parcă simțeam nevoia de o astfel de conversație. Vorbim periodic și-am hotărât să o tot facem de acum încolo. By the way, are un blog cu subiecte foarte faine, merită citit și recitit , așa că dați un click: https://blogulcautat.com/2020/04/28/cine-este-tea-cher-d/

Mă pun și mai mult pe treabă ca să mai avem despre ce vorbi și despre ce scrie!

Bisous!

 

tea-cher D.

 

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *