Mamă, o să vorbească lumea despre mine, crede-mă!

Maman

 

Îmi amintesc că de mică-i spuneam mamei că o să ajung să se discute despre mine. Mamă, o să fac x și y. Lumea o să aprecieze și-o să mă caute. Ai să vezi tu, mamă, ce mândră vei fi de mine! Mama zâmbea, ce putea să facă. Îmi spunea: să dea Dumnezeu, Dani!

Vorba asta am tot spus-o și o să o mai tot spun. N-am terminat și nu ma opresc aici, asta-i clar. Vreau însă să vă povestesc despre două experiențe faine!

Știți cum se duce vorba de la om la om, nu? Iaca, acum câteva luni coregraful și prietenul meu, Virgil, mi-a scris în privat. Dana, dacă ar fi să se scrie un articol despre tine, ai ce povesti?

Oameni

 

Virgil Tăbuș este cel care m-a învățat cele mai faine dansuri tradiționale românești. M-a susținut tot timpul. Crede în mine. De fapt, familia Tăbuș, Virgil și Diana, cumva mi-au fost o inspirație de dedicare, muncă și optimism. Aveam tendința de multe ori la dansuri să ies din horă dacă nu mă descurcam. Diana lucra cu mine separat ca să le pot învăța și eu. Mulțumesc! Sunteți niște oameni -de ținut minte-.

Weekend Adevărul

 

Și-așa a început povestea “Adevărul”, prin recomandarea lui Virgil. Parcă a fost predestinat cumva, “Adevărul” despre sistemul de învățământ, Experiența mea cu învățământul de stat și cum am schimbat eu stilul de la stat la online. Am fost contactată de jurnalistul Valentin Trufașu, un om tare calm și care te face să te simți în largul tău. Contează extraordinar de mult să întâlnești oameni care să dorească să te asculte cu interes.

Articolul a apărut pe 1 Mai. Am plâns pe nerăsuflate căci Virgil îmi trimisese o poză cu el și articolul din ziar. Eram copleșită. Mi-am dorit mult să apar la ziar cu altă poveste, cu povestea mea, despre menirea mea.

Am mai apărut în ziar cu articole scurte. Eram menționată pentru recitările de poezii sau pentru expozițiile de mărțisoare handmade, poze sau poeziile scrise de mine. Acum îmi doream un articol mare cu și despre ce-mi place mie!Nu m-am gândit că va fi vorbamun articol de o pagină de ziar doar despre mine.

Un prieten bun, Claudiu, filmase cum deschide șampania. Umplea două pahare ca să sărbătorim articolul, hahaha. Mi-e dor de casă și de sufletele mele de acolo. M-am simțit apreciată și-am simțit că oamenii mei de acasă îmi duc dorul. Tata era în izolare, abia ce venise din voiaj, iar prietenul lui cel mai bun, Lulu, i-a adus ziarul. Sunt mândri ai mei, au de ce, mamei nu i-a venit să creadă vreo câteva zile!

Vă las articolul aici, savurați: https://adevarul.ro/locale/galati/vloggerita-creeaza-bijuterii-handmade-cariera-platforma-educationala-online-1_5eab106a5163ec42714b61ff/index.html?fbclid=IwAR1dsmn4SfxrNLVowJDCXikEGmPrtoel2pHg0-fsNjqhcYu7_D8H_ohVR1Y

 

Blogul Căutat

 

Până să apară articolul în ziar, o veche colegă de liceu, Norina, bloggeriță, m-a contactat. Mi-o aminteam din liceu ca fiind altfel. Prietenă bună cu o colegă de clasă, venea destul de des în clasă ca să vorbească cu Ramona. Abia ce începuse un proiect nou pe blogul ei despre -Interviuri cu oameni mari și mici-. Mi-a plăcut ideea foarte tare. Am răspuns cu DA la invitația ei de a vorbi despre experiența mea în învățământ. A ieșit foarte fain. Mi-am amintit de liceu, m-am simțit impecabil, parcă simțeam nevoia de o astfel de conversație. Vorbim periodic. Am hotărât să o tot facem de acum încolo. By the way, are un blog cu subiecte foarte faine, merită citit și recitit , așa că dați un click: https://blogulcautat.com/2020/04/28/cine-este-tea-cher-d/

Mă pun și mai mult pe treabă ca să mai avem despre ce vorbi și despre ce scrie!

Bisous!

 

tea-cher D.

 

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *