Știu că poți!

Vreau să-ți povestesc despre echipa noastră, despre Gașca Veselă! Da, așa au hotărât ei să se numească! Am decis împreună să ne organizăm periodic pentru a realiza proiecte deosebite pentru toți elevii, toți profesorii, de fapt, proiecte care să susțină învățământul românesc.

După proiectul Miroirs, am luat decizia de a realiza un îndemn, o încurajare video pentru toți elevii care nu au suficientă încredere în ei, care au nevoie să se cunoască pe ei înșiși mult mai bine, care au nevoie să se descopere.

Vizualul și auditivul au avut întotdeauna un impact imens în orice situație asupra noastră, de aceea am zis că cel mai bine este să lucrăm în echipă, iar îndemnul să vină direct din partea elevilor și nu din partea celor mari, așa cum sunt cei tineri obișnuiți, și să fie aici, pe social media, pe youtube și să fie disponibil oricând ai tu nevoie, vorba aia, la un click distanță.

Eu am susținut mereu teoriile și metodele prin propriul exemplu. Le-am pus în practică și apoi i-am inspirat pe ceilalți.

Dragă cititorule,

Adună-ți forțele, adună-ți toate gândurile bune, calde, pozitive, optimiste și construiește-ți cel mai bun mediu în care să te dezvolți. Alege-ți oamenii cu care să vorbești, oamenii alături de care vrei să-ți petreci timpul și care să te te ajute să crești frumos și sănătos din toate punctele de vedere! Și visează! Creează-ți cel mai frumos vis, crede în el, lucrează pentru el și fă-l să devină realitate!

Dacă nu te-am convins eu, sper să o facă ei…

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *